Camilla Gjedsted Johansen.

SoMe Assistent. Content + grafik.

SoMe tryllekunster med tryk på content.

Camilla Johansen er en ung, ambitiøs, digital tryllekunster med flair for sociale medier. Hun har, fra VIA Design i Aarhus, en professionsbachelor i design og business med speciale i branding og marketing management indenfor mode- og livsstilsbranchen. Camilla Johansen har en stor trendforståelse og følger tidens tendenser, både inden for mode- og livsstil, men også detailbranchen generelt. Hun kan arbejde selvstændigt på sine egne SoMe opgaver, men Camilla kan også arbejde på tværs med BRUUN+ØSTERGAARDs andre kreative kræfter.

SoMe fotograf og med youtube-kørekort.

Camilla Johansen har på det seneste arbejdet med møbler og møbeldesign. Hendes arbejdsområder var blandt andet at levere kvalitets content til Instagram og stå for hele Influencer-delen, inklusiv planlægning og afvikling af aktiviteter. Camilla er meget professionel, og hun er vant til at have kundekontakt og sætte sig ind i sine kunders behov.
Camilla Johansen har styr på content, men hun er derudover også skarp på det visuelle. Hun kan arbejde professionelt med stills og levende billeder; begge er målrettet online Sociale Medier som Facebook, Instagram og Youtube.

Camilla Johansen er et stort digitalt plus for bureauet, og vi glæder os til at bruge hendes skills på Jeres opgaver.

Kontakt Camilla.

Så kan Camilla fortælle lidt om hvordan, vi kan hjælpe din virksomhed på vej imod et større plus.

+45 2392 4000
camilla@bruunoestergaard.dk

Hør hvad vores team kan gøre for dig.

Skriv eller ring, så inviterer vi dig på lidt godt og en uformel snak og hvordan vi kan arbejde sammen.

+45 2392 4000
info@bruunoestergaard.dk

Brug kontakt siden.

Du kan også bruge vores kontaktside. Den finder du her: