Johnny Østergaard Pedersen.

Creative Director + Partner.

Kreativ hybrid og strategisk koncepter.

Johnny Østergaard Pedersen har en lang erfaring som kreativ og strategisk tænkende Art Director. Han har arbejdet med mange store brands igennem de sidste 25 år. Erfaringen spænder lige fra læskedrikke og banker – til det danske forsvar. Johnny forstår at lave strategiske koncepter både i streg, billeder og ikke mindst på skrift.
Han kan udfolde koncepterne, og strategien, på alle platforme, digitale såvel som analoge, da hans kreative erfaring kommer fra mange typer medier. Johnny er BRUUN+ØSTERGAARDs Creative Director med den store kreative kant og han har styr på alle vitale dele af bureauet.

Erfaren ungdomskommunikatør og tegnestuechef.

Johnny Østergaard Pedersen har i et årti arbejdet koncentreret med ungdomskommunikation. Han har haft det ledelse- og designmæssige ansvar for TJECK Magazines kreative tegnestue. Her var Johnny med til at udvikle TJECK Magazines egne koncepter men også andre aktørers kommunikation til unge herunder Coop, 3Fs unge, Roskilde Festival, Forsvaret og ikke mindst hele Jyske Banks 12:17 koncept fra print til online.

Klædt på til detailhandlen.

Johnny Østergaard Pedersen har arbejdet kreativt med læskedrikke, herunder FUN saftevand, hvor han lavede koncept, design og eksekvering til blandt BILKA og andre instore løsninger. Han har desuden arbejdet med mademballage og store fyrværkeri producenter i Danmark og udlandet. Johnny Østergaard Pedersen har derudover i en årrække været partner i to tøjbutikker til den unge målgruppe, hvor han stod for koncept, indkøb og planlægning.

Digital Art Director med strøm og power.

Johnny Østergaard Pedersen er en skarp grafisk kreatør. Igennem hele sit karriere-liv har han benyttet sig af de digitale og analoge platforme, hvor han har arbejdet med design, koncepter og strategi for store og små kunder. Johnny forstår at eksekverer hans projekter indenfor rammerne men også hvornår han skal give den gas og træde udenfor. Johnny har kreeret mange hjemmesider, apps, bannere og masser af Motion Graphics med lyd, video og grafik.

Et kan man være sikker på; Johnny forstår alle arbejdsgangende og ved hvornår og hvilken platform der skal eksekveres på .

Kontakt Johnny.

Så kan Johnny fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på vej imod et større plus.

+45 3021 4464
johnny@bruunoestergaard.dk

Hør hvad vores team kan gøre for dig.

Skriv eller ring, så inviterer vi dig på lidt godt og en uformel snak og hvordan vi kan arbejde sammen.

+45 2392 4000
info@bruunoestergaard.dk

Brug kontakt siden.

Du kan også bruge vores kontaktside. Den finder du her: