Linda Bruun.

Content Creator + Partner.

Brandblogger og Strategisk SoMe Influencer.

Linda Bruun er en af Danmarks stærkeste brandbloggere. Hun har mange års erfaring med egen blog og har i mange år arbejdet tæt med brands på de sociale medier. Hendes stil og tone er af høj kvalitet, og hun er vant til at sætte barren højt. Som erfaren Influencer har Linda Bruun flair for at arbejde tæt sammen med virksomheder, om deres SoMe brandstrategi, på medier som Instagram, Facebook og Linkedin mm. Linda har arbejdet tæt sammen med kendte tøjmærker, butikker og indkøbere. Hun har i en årrække også arbejdet med kendte madkoncepter og restauranters online strategi.

Arbejdende Konceptmager.

Linda Bruun har i en årrække arbejdet med madkoncepter for den bevidste og aktive målgruppe. Hun har stået bag take away konceptet eatlow, hvor hun har været med til at udvikle low carb mad af høj kvalitet på Aalborgs take away marked. Linda har været med i alle forretningsgangene og strategiudviklingen af eatlow konceptet. Linda Bruun har også arbejdet tæt sammen med SushiMania kæden og deres restauranter. Hun har en stor andel i deres strategi, og ikke mindst har hun stået for markedsføringen af kæden og eksekveringen af kampagnerne i det daglige.

Tøjdesigner med et stærkt visuelt ben.

Linda Bruun er en visuel mester inden for foto til de sociale medier. Den erfaring har hun opbygget igennem mange år som selvstændig tøjdesigner og modeblogger. Hun har i praksis arbejdet tæt sammen med fysiske- såvel som onlinebutikker i fremstillingen af deres visuelle profiler og deres fotokoncepter. Linda Bruun har, ligesom med andre detailkoncepter, været med til at udvikle grafik for tøj grossister inden for stærke modebrands.

Grafiker på mange platforme.

Linda Bruun er uddannet grafiker på UCN, og den uddannelse har hun fuldt ud benyttet sig af, når hun har lavet grafiske koncepter og eksekveret selvsamme. Linda Bruun bruger grafikken i det daglige arbejde, når hun hjælper og eksekverer grafisk for vores kunder.

Kontakt Linda.

Så kan Linda fortælle lidt om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på vej imod et større plus.

+45 2084 4245
linda@bruunoestergaard.dk

Hør hvad vores team kan gøre for dig.

Skriv eller ring, så inviterer vi dig på lidt godt og en uformel snak om hvordan vi kan arbejde sammen.

+45 2392 4000
info@bruunoestergaard.dk

Brug kontakt siden.

Du kan også bruge vores kontaktside. Den finder du her: