Line Østergaard Pedersen.

Projektleder. På barsel.

Projektleder med en kontaktchef i maven.

Line Østergaard Pedersen er bureauets erfarne projektleder. Hun har styret utallige store og små projekter, lavet budgetplanlægning, netværkspleje og bestyrelsesarbejde. Line Østergaard har fingeren på projektledelse og hun er vant til at arbejde digitalt med marketing og kommunikation.

Turistchef med et strøg af presse og PR.

Line Østergaard Pedersen har en solid baggrund i turisme og et godt indblik i erhvervslivet. Hun har arbejdet som fungerende Turist og Handelschef for Business Kolding og Visit Kolding, hvor hun især arbejdede tæt sammen med Legoland Billund Resort og Destination Lillebælt. Hun er vant til at lave salgsarbejde og udvikle nye oplevelser til forskellige kundegrupper og segmenter. Line Østergaard Pedersen har i hele sit arbejdsliv håndteret presse og kommunikation internt, for egne kunder og eksterne samarbejdspartnere.

SEO + ADWORDS haj in the making.

Line Østergaard Pedersen er, uden det kan overraske, ligesom bureauets andre medarbejdere digital native. Hun har på det seneste kastet sig over BRUUN+ØSTERGAARDs SEO+ ADWORDS produkter. Line Østergaard Pedersen forstår at flette SEO og ADWORDS ind i vores løsninger, således at vores kunder får del i hendes tværfaglige viden.

Kontakt Line.

Så kan Line fortælle lidt om hvordan, vi kan hjælpe din virksomhed på vej imod et større plus.

+45 2392 4000
info@bruunoestergaard.dk

Hør hvad vores team kan gøre for dig.

Skriv eller ring, så inviterer vi dig på lidt godt og en uformel snak og hvordan vi kan arbejde sammen.

+45 2392 4000
info@bruunoestergaard.dk

Brug kontakt siden.

Du kan også bruge vores kontaktside. Den finder du her: