Hvem er vi.
Det stærkeste kreative reklamebureau team.

Vi har det stærkeste kreative reklamebureau team, vi er vant til at arbejde dedikeret med løsninger, som kan øge værdien af netop din virksomhed.

Johnny Østergaard Pedersen.

Creative Director + Partner.

Johnny Østergaard Pedersen er en del af det stærkeste kreative reklamebureau team og har en lang erfaring som kreativ og strategisk tænkende Art Director. Han har arbejdet med mange store brands igennem de sidste 25 år. Erfaringen spænder lige fra læskedrikke og banker – til det danske forsvar. Johnny forstår at lave strategiske koncepter både i streg, billeder og ikke mindst på skrift.
Han kan udfolde koncepterne og strategien, på alle platforme, digitale såvel som analoge, da hans kreative erfaring kommer fra mange typer medier. Johnny er BRUUN+ØSTERGAARDs Creative Director med den store kreative kant og han har styr på alle vitale dele af bureauet.

Linda Bruun.

Content Creator + Partner.

Linda Bruun er en af Danmarks stærkeste brandbloggere og hun er en del af det stærkeste kreative reklamebureau team. Hun har mange års erfaring med egen blog og har i mange år arbejdet tæt med brands på de sociale medier. Hendes stil og tone er af høj kvalitet, og hun er vant til at sætte barren højt. Som erfaren Influencer har Linda Bruun flair for at arbejde tæt sammen med virksomheder om deres SoMe brandstrategi, på medier som Instagram, Facebook og Linkedin mm. Linda har arbejdet tæt sammen med kendte tøjmærker, butikker og indkøbere. Hun har i en årrække også arbejdet med kendte madkoncepter og restauranters online strategi.

Henrik Bruun Jacobsen.

Fotograf. Video + Stills

Henrik Bruun Jacobsen er bureauets dygtige fotograf og har i hans lange karriere prøvet det meste. Han har arbejdet i studio med store brands som Ecco, Bilka, Salling Group og mange mange flere. Henrik forstår at sætte lys på alt fra sko til de helt store miljø setups. Han har mere end 20 års erfaring og kan derfor sagtens arbejde på location hos kunden og er fuldt mobil, både til fods og i bil. Henrik går meget op i detaljen og for ham er en aftale og en deadline én af de vigtigste grundsten i hans arbejde som fotograf.

Camilla Gjedsted Johansen.

SoMe assistent. Content + Grafik.

Camilla Johansen er en ung, ambitiøs, digital tryllekunster med flair for sociale medier. Hun har, fra VIA Design i Aarhus, en professionsbachelor i design og business med speciale i branding og marketing management indenfor mode- og livsstilsbranchen. Camilla Johansen har en stor trendforståelse og følger tidens tendenser, både inden for mode- og livsstil, men også detailbranchen generelt. Hun kan arbejde selvstændigt på sine egne SoMe opgaver, men Camilla kan også arbejde på tværs med BRUUN+ØSTERGAARDs andre kreative kræfter.

Line Østergaard Pedersen.

Projektleder. På barsel.

Line Østergaard Pedersen er bureauets erfarne projektleder. Hun har styret utallige store og små projekter, lavet budgetplanlægning, netværkspleje og bestyrelsesarbejde. Line Østergaard har fingeren på projektledelse og hun er vant til at arbejde digitalt med marketing og kommunikation

Værdi i alt det vi gør og mere til.
Vi ligger altid til og trækker aldrig fra.

Vi er er stærke på strategi, koncept og eksekvering. Hos BRUUN+ØSTERGAARD er vi også stærke på design, content og alle former for digitale medier. Derfor er vi det stærkeste kreative reklamebureau.

Hør mere om det stærkeste kreative team.

Skriv eller ring, så inviterer vi dig på lidt godt og en uformel snak om hvordan vores kompetencer kan arbejde for din virksomhed.

+45 2392 4000
info@bruunoestergaard.dk

Brug kontakt siden.

Du kan også bruge vores kontaktside. Den finder du her: