PR.
Strategi.
Branding.
Social Media.
Kampagner.
Idé og Koncept.
Design.
Eksekvering.

Stærke kreative og tekniske kompetencer der bringer dig og os i mål sammen. Vi kan dit, dat og meget mere.

PR.

PR (eller pr), forkortelse for public relations, er en kommunikationsdisciplin, der arbejder med en virksomheds-, organisations- eller forenings interne og eksterne relationer.
Vi hjælper gerne dig eller din virksomhed med eksternt eller internt PR-arbejde. Vi hjælper dig med synlighed på de klassiske kanaler og på de moderne sociale medier.
Sammen med dig udvikler vi dit brand igennem en PR-strategi, som f.eks kan understøttes af kampagner, blogs, nyhedsmail og andre relevante virkemidler.

Strategi.

Strategien er fastsættelsen af virksomhedens langsigtede mål. Alt det virksomheden ønsker at blive, og de mål virksomheden ønsker at nå. Og det er målet ude i horisonten, der danner rammen omkring medarbejdernes, ledelsens og bestyrelsens arbejde.
Vores store erfaring giver os hos BRUUN+ØSTERGAARD en unik indsigt i strategisk arbejde. Vi kan udarbejde en strategi, for store såvel små virksomheder og vi kan også følge og udvikle en allerede eksisterende strategi.
For os er det ikke vigtigt om, det hedder forretningsstrategi, brandstrategi, digitalstrategi, go-to-market-strategi eller socialstrategi. For os er det den RIGTIGE strategi, der er vigtig.

Branding.

Branding har sin oprindelse i USA, hvor man brændemærkede køer, for at de kunne skille sig ud fra flokken, så man kunne se, hvem køerne tilhørte.
Branding er derfor netop ønsket om at skille sig ud fra flokken. Det er virksomhedens brand – det unikke i virksomhedens profil – der skal ‘brænde’ sig fast i forbrugerens bevidsthed.
Hos BRUUN+ØSTERGAARD kan vi skabe et brand fra bunden, men vi kan også arbejde målrettet ved hjælp af relevant design, gennemtænkte koncepter og skarp kommunikation på at udvide og tilføje endnu mere værdi til dit eller virksomhedens eksisterende brand.

Social Media.

Sociale medier, også kaldet SoMe, muliggør en hurtig udveksling af samtaler, billeder m.m. mellem forskellige personer, kendte som ukendte.
Vores store personlige erfaringer med SoMe gør os i stand til at arbejde flydende imellem brands, influencers og bloggere på alle platforme. Vi kan skabe unikke koncepter og eksekvere dem med relevant styrke sammen med vores unikke indsigt i SoMe medier.
Vi forstår virkemidlerne og teknikken bag de forskellige SoMe platforme. Og det er netop forståelsen, der gør os kompetente til at arbejde strategisk sammen med de forskellige aktører indenfor SoMe.

Kampagner.

Kampagner er en god måde at organisere kommunikationen på. Med kampagner kan man sætte budskaberne i system hen over en given periode og variere budskaberne hver gang.
Ved at bruge nogle få basiselementer i kommunikationen igen og igen, kan man få hver kampagne til at bygge ovenpå den forrige.
Hos BRUUN+ØSTERGAARD udarbejder vi en kampagne ud fra en veldefineret målgruppe. Vi skaber et skarpt budskab, som vi fremhæver med klare visuelle effekter. En kampagne skal indeholde overraskende virkemidler, gerne på utraditionelle steder, og den kan have fuldt fokus i en kortere eller længere periode. Endeligt skal den have virkemidler nok, så den bliver uundgåelig.

Idé og koncept.

Et koncept er typisk en samling af idéer der skal ligge bag udformningen eller markedsføringen af et produkt, projekt eller kampagne.
Vi laver store og små koncepter, og fælles for dem alle er, at de følger den lagte strategi. Hos BRUUN+ØSTERGAARD skræddersyer vi koncepterne til det enkelte brand, og vi sørger selvfølgelig for, at det matcher budgettet i både idéfasen og i eksekveringen.
Hos BRUUN+ØSTERGAARD spænder vores idéer og koncepter fra klassiske virkemidler, over digitale platforme, og til de nyeste medier.

Design.

Design er form og formgivning, æstetik og funktionalitet. Design er også vejen frem til produktet. Selve processen, der ligger bag et produkt eller en service, er også design eller designtænkning.
Hos BRUUN+ØSTERGAARD bruger vi design som en række metoder og måder at arbejde med en problemstilling på, der skaber nye indsigter og kan hjælpe os med at finde nye innovative løsninger, der igen fører til vækst i en virksomhed.
Vi bruger også design til at give ny, moderne vitalitet til dit brand, eller din virksomhed; hos BRUUN+ØSTERGAARD har vi løst mange klassiske, moderne og bredt favnende designopgaver.

Eksekvering.

Eksekvering sker, når der bliver sat handling bag strategierne, så målet for virksomheden kan opnås. Eksekvering kan f.eks. være indrykning af en SoMe annonce eller programmering af hjemmesider, men det kan også være at sørge for alt det praktiske bagved og foran en kampagne.
Hos BRUUN+ØSTERGAARD har vi en stor samlet erfaring med at eksekvere. Vi har eksekveret på traditionelle platforme, og med klassiske medier, og samtidig har vi eksekveret på nye SoMe platforme – så vi forstår de forskellige udfordringer der uundgåeligt kan opstå.

Vi har evnerne, lad os hjælpe din virksomhed igang. Brug vores stærke kreative og tekniske kompetencer.

Ja, ja.
Vi er digitale.
Vi er meget, meget digitale.
Det er vi.
Slut.

Stærke kreative og tekniske kompetencer.

Skriv eller ring, så inviterer vi dig på lidt godt og en uformel snak om hvordan vores stærke kreative og tekniske kompetencer kan arbejde for din virksomhed.

+45 2392 4000

info@bruunoestergaard.dk

Brug kontakt siden.

Du kan også bruge vores kontaktside. Den finder du her: